Šport
3720 ogledov

Habibov oče organiziral otroške boje z medvedi, zver nevarno grizla po otroku

Boj z medvedom Facebook
Ali bomo dobili naslednika slavnega dagestanskega borca Habiba Nurmagomedova? Habibov oče je namreč znova organiziral borbo svojih učencev z medvedom.

Znameniti UFC borec Habib Nurmagomedov trenurno prestaja svojo večmesečno kazen zaradi pretepa po koncu dvoboja s Conorjem McGregorjem.

conor mcgregor Znane kazni Šport Habib besen nad epilogom dvoboja z McGregorjem

Toda za razliko od svojega sina pa niti najmanj ne miruje sloviti Abdulmanap Nurmagomedov, ki ves čas preživi v iskanju dagestanskih dečkov, ki bi nekega dne lahko nasledili njegovega sina Habiba.

Habib in oče | Avtor: Profimedia Profimedia

Toda še preden svoje učence spusti v ring, se morajo le-ti dokazati in opraviti proces iniciacije. Spopasti se morajo z medvedom.

Abdulmanap je podelil zadnji posnetek preko svojega Facebook profila. Na njem je posnet en deček, ki se po vzoru svojega idola Habiba spopade z medvedom, da bi se dokazal svojemu trenerju. Medved je sicer resda še mladič in na verigi, toda vseeno je večkrat uspel ujeti dečka, ga vleči in mu parati pulover, blizu pa je bil tudi tega, da ga ugrizne v obraz.

"Tako se je začel trening naših bratov. To je dober primer poti, kako priti do najvišjih nagrad," je v opisu posnetka zapisal oče Nurmagomedov.

S takšnim tipom treninga se je svojčas srečal tudi Habib, ki se je v mladosti večkrat moral pomeriti z medvedi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice