Šport
3851 ogledov

"McGregor me je rotil, naj ga ne ubijem."

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Reševalni pas/Twitter
Nespornega UFC prvaka v lahki kategoriji ne zanima povratni obračun s Conorjem McGregorjem.

Neporaženi Habib Nurmagomedov se je odzval na pozive zloglasnega Irca Conorja McGregorja, ki si želi popravnega izpita proti aktualenu UFC prvaku. Zvezdnika mešanih borilnih veščin sta se oktobra lani pomeril na dogodku UFC 229, kjer je po predaji McGregorja v četrti rundi slavil Nurmagomedov. 

Borca sta bila nato vpletena v vsesplošni pretep po koncu samega obračuna, v katerem so sodelovali tudi nekateri člani obeh ekip. Oba sta bila zaradi inctdenta kaznova, McGregor s šestimi, Nurmagomedov pa z devetimi meseci prepovedi.

Svetovni prvak, ki je po zmagi skočil iz oktagona in napadel člana McGregorjeve ekipe, je moral plačati kar pol milijona dolarjev, Irca pa so pristojni organi atletske zveze v Nevadi kaznovali s 50 tisočaki.

McGregor, ki naj bi hlepel po lastniškem deležu v organizaciji UFC, je nedavno naznanil svojo upokojitev, a si je nato hitro premislil. V medijih že nekaj časa poziva povratnemu dvoboju s svojim zadnjim krvnikom, a ta ni zainteresiran.

"V zadnjih treh letih je dosegel eno zmago v amaterskem boksu. Predal je. Rotil me je, naj ga ne ubijem. Zakaj bi si potem zaslužil povratni dvoboj?" je rivala zbodel Dagestanec, ki je doslej nanizal že 27 zmag in nobenega poraza.

conor mcgregor Spet udaril Šport McGregor: Verjemite mi, vojna še ni končana!
 
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice