Šport
2534 ogledov

Habib se je ponovno boril z medvedom

Habib Nurmagomedov Instagram
Dagestanski borec se je spopadel s svojim starim sovražnikom - medvedom.

MMA borec ter trenutno najboljši borec lahkih kategorij v UFC Habib Nurmagomedov se je odločil, da svoje sledilce na socialnih omrežjih spomni na dogodek, po katerem je pravzaprav zaslovel - rokoborbi z medvedi.

Tokrat si je za nasprotnika izbral nekoliko večjega medveda, kot v svojih otroških letih, ko je bila del njegovega treninga borba z medvedjim mladičem, toda še vedno ne povsem odraslega medveda, temveč po ocenah strokovnjakov starega nekje do pol leta.

Dagestanec je zdaj prav tako nosil rokavice, ki so ga ščitile pred praskami in ugrizi. Posnetek boja z medvedom ter obujanja spominov na Habibovo mladost je na Instagramu objavil njegov trener, Javier Mendez.

"Trener, poizkusil me je ugrizniti, to je nekakšen ulični pretepač izmed medvedov. Habib bo moral tega sparing partnerja nahraniti, da ga ne bo več grizel," je Mendez zapisal k objavi posnetka.

Habib je sicer med javnostjo zaslovel s posnetkom iz 23. septembra leta 1997, ko se je še kot deček boril z medvedjim mladičkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice