Šport
8540 ogledov

Je šel tokrat McGregor res predaleč?

Conor McGregor Reševalni pas/Twitter
Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin se je spustil na zelo nizek nivo. Očitno se je tega zavedel tudi sam, saj je objavo kasneje izbrisal.

Obračunavanje Conorja McGregorja in Habiba Nurmagomedova se je iz oktagona preselilo na družbena omrežja. Irec je pred dnevi šokiral z napovedjo o upokojitvi, na kar se je odzval tudi njegov zadnji krvnik. "V džungli je samo en kralj," je zapisal in tako spomnil na razplet lanskega borilnega spektakla UFC 229, ki se je končal z McGregorjevo predajo v četrti rundi. 

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Neporaženi Nurmagomedov se je pridružil prevladujočemu mnenju, da McGregor z napovedano upokojitvijo ne misli resno, ampak zgolj izsiljuje vodstvo UFC-ja, ki se noče ukloniti njegovim zahtevam.

"Ne verjamem, da je to slovo. Conor je kot užaljena žena, ki grozi z odhodom, a se vedno vrne," je dejal svetovni prvak.

McGregor se je na te besede odzval z zapisom, s katerim je izzval ogročenje. Objavil je Dagenstačevo poročno fotografijo in dodal: "Tvoja žena je brisača." Kasneje je objavo izbrisal, saj so se nanj vsule obtožbe o rasizmu. Kmalu zatem si je še enkrat premislil in dodal: "Preobrat. Pod brisačo je koza."

Irec se je po robu sprehajal že med promocijo njunega dvoboja v Las Vegasu, ko se je javno norčeval iz islama in nasprotnikovega porekla.

mcgregor tvit | Avtor: Print Screen Print Screen

Nurmagodmev mu ni ostal dolžan. Odzval se je s fotografijo McGregorja in Terri Murray, s katero naj bi imel Irec nezakonskega otroka. Obregnil se je tudi ob nedavne obtožbe, ki McGregorja bremenijo spolnega napada decembra lani v Dublinu.

"Posiljevalec, ti si posiljevalec. Hinavec, ki ne odgovarja za svoja dejanja. Pravica te bo dohitela," mu je sporočil.

McGregor sicer že nekaj časa lobira za povratni dvoboj z Nurmagomedovim, ki naj bi bil samo še vprašanje časa.

Conor McGregor MMA Šport McGregor si je že premislil

Sredstvo izsiljevanja

Napovedana upokojitev je bila očitno le sredstvo izsiljevanja šefa organizacije UFC, ker mu ta ni pripravljen odstopiti dela pogače. "Conor ima določene želje. Želi se pogovoriti z menoj in to bova storila v prihodnjih tednih. Zapičil si je v glavo, da hoče del lastništva. Tudi Michael Jordan ni imel lastništva v ligi NBA. Obstajajo še drugi načini, da ga osrečimo," je povedal Dana White.

Komentarjev 2
  • Janez_53 08:43 05.april 2019.

    In boks bi naj bil šport??? Vsaj profesionalni je daleč od tega.

  • Avatar Marimedda
    Marimedda 00:39 05.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com