Šport
786 ogledov

McGregor: Verjemite mi, vojna še ni končana!

conor mcgregor Epa
Zloglasni Irec meni, da je iz dvoboja s Habibom Nurmadomedovim izšel kot zmagovalec

Conor McGregor je spregovoril o dogajanju po koncu zloglasnega dvoboja s Habibom Nurmagomedovim na borilnem spektaklu UFC 229, ki se je po zmagi Dagestanca končal s kaotičnim pretepom, v katerega sta bila vpletena oba glavna akterja in nekateri člani njunih spremljevalnih ekip.

McGregor je kot najprepoznavnejši obraz UFC-ja želel kmalu po dvoboju izsiliti lastniški delež tekmovanja, a se mu je neizprosni šef Dana White postavil po robu. Vse skupaj je pripeljalo tako daleč, da je Irec celo napovedal svojo upokojitev, a si je nato hitro premislil. 

Conor McGregor MMA Šport McGregor si je že premislil

Nekdanji prvak peresne in lahke kategorije si želi povratnega obračuna z Nurmagomedovim, s katerim imata neporavnane račune.

"Meni je pripadel zadnji udarec večera (UFC 229, op. a.), točno v oko njegovega brata (bratranca, op. a.). Čeprav se dvoboj ni končal po mojih željah, se pretep vsekakor je. Verjemite mi, da te vojne še ni konec. Če povratnega obračuna ne bo, je odgovornost na njih. Oni so tisti, ki bežijo. Jaz sem tukaj zato, da se borim."

McGregor od famoznega pretepa, ki mu je prinesel šestmesečno prepoved in 50.000 dolarjev kazni, še ni stopil v oktagon.

conor mcgregor Znane kazni Šport Habib besen nad epilogom dvoboja z McGregorjem
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice