Šport
7319 ogledov

McGregorjev napad na 50-letnika ni bil tako nedolžen

Conor McGregor sodišče
Napadeni moški, ki ga je v dublinskem baru "obdelal" Conor McGregor, je utrpel dokaj hude poškodbe.

50-letni Dublinčan je na lastni koži izkusil jezo slovitev MMA borca Conorja McGregorja. Incident se je zgodil v nekem baru v Dublinu, kjer je najslavnejši UFC zvezdnik na svetu strankam ponujal svoj viski, pri tem pa zelo burno reagiral na zavrnitev.

Conor McGregor 'Junaško' Šport Slavni borec udaril starejšega moža, ker ta ni želel piti viskija

50-letnik je pijačo zavrnil, nakar ga je McGregor nepričakovano udaril v obraz. Vročeglavega zvezdnika so prijatelji po hitrem postopku odvlekli iz bara.

Posnetek obračun je bil deležen ogromne pozornosti, McGregorja pa sta javno obsodila tako šef UFC-ja Dana White kot njegov zadnji nasprotnik Habib Nurmagomedov.

conor mcgregor UFC na nogah Šport "McGregor bi moral v zapor!"

Po poročanju časni Sunday Mirror je bil moški po napadu zelo pretresen, utrpel pa je tudi vidno podplutbo, zaradi česar se je več dni skrival pred javnostjo.

"Spil je nekaj kozarcev piva in se menil sam zase," je za Sunday Mirror povedal prijatelj napadanega Irca. "Takrat je vstopil McGregor in vsem ponudil viski. Nekateri so ga popili, toda on ne pije žganih pijač. Conor je vztrajal. Ko ga je še drugič zavrnil, ni bil niti malo zadovoljen. Kar naenkrat ga je udaril."

"V tistem trenutku ni čutil bolečine, a naslednji dan je bil povsem potolčen. Udarec ni bil nedolžen. Bolel ga je obraz. Vse skupaj ga je zelo pretreslo. Več dni ni zapustil hiše. Noče opravičila ali denarja, želi si samo pravice. Še vedel ni, da je McGregor tam, dokler se ni pojavil zraven njega. Vsi so bili šokirani nad tem, kar se je zgodilo," je dodal očividec.

Irec bo pred sodnika stopil oktobra.

Komentarjev 2
  • maresem 14:55 19.avgust 2019.

    Majmuna strpat v opičjo kletko z vodo in plesnivim kruhom in naj strada... kreten.

  • kapibara 14:16 19.avgust 2019.

    Samo fino naj ga sedaj še iztoži !!!