Šport
2310 ogledov

Slavni borec udaril starejšega moža, ker ta ni želel piti viskija

Conor McGregor twitter
Irski borec je šel znova predaleč.

V javnost je prišel posnetek incidenta, ki se je zgodil 6. aprila, v njem pa ima glavno vlogo irski borec Conor McGregor. Neljubi dogodek se je pripetil v baru Marble Arch pub v Dublinu, prijavljen pa je bil tudi policiji.

Varnostne kamere v lokalu so ujele 31-letnega zvezdnika pri udarcu starejšega moškega. Ta naj bi štel vsaj 50 let. Do incidenta je prišlo, ker je možak zavrnil viski, ki ga je McGregor plačal vsem v baru. Šlo je za viski, ki ga sicer proizvaja prav irski borec. Ta je zahrbtno z levico udaril moškega, ki se je uspel obdržati na stolu, nato pa so McGregorja hitro iz lokala 'pospremili' njegovi prijatelji.

McGregor se je kasneje moral zagovarjati pred policisti, ki pa ga niso aretirali. Preiskava naj bi še potekala.

V preteklem letu je bi McGregor spoznan za krivega napada na avtobus v katerem se je nahajal tudi Khabib Nurmagomedov. Tudi v New Yorku jo je Ircu zagodel posnetek varnostnih kamer, ki so pokazale, da je McGregor nekaj časa tekel ob počasi vozečem vozilu, nato pa prijel jekleni voziček in ga vrgel v okno. Steklo je porezalo kar nekaj borcev. Irec se je moral zglasiti na sodišču v New Yorku, za kazen je dobil pet dni družbenega dela in tečaj obvladovanja jeze.

Marca je pred hotelom v Miamiju 22-letnemu oboževalcu iz rok izbil mobilni telefon in ga nato pohodil. Za razbiti mobilnik je bil obtožen neoboroženega ropa.

Komentarjev 2
  • Avatar Willamesa
    Willamesa 00:55 16.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • miller1 20:55 15.avgust 2019.

    uff kako govno... smrad

Sorodne novice