Šport
3664 ogledov

"Najhujši zlom nosu, kar sem jih kdajkoli videl."

Print Screen
Ameriški UFC borec velterske kategorije je utrpel hudo poškodbo.

V osrednjem dvoboju borilnega spektakla UFC Fight Night 156 v Urugvaju jo je grdo skupil ameriški zvezdnik mešanih borilnih veščin Mike Perry.  27-letnika je v tretji rundi z 'letečim kolenom' zadel njegov nasprotnik Vicente Luque in mu pri tem zmaličil obraz.

Perry je utrpel grozovit zlom nosu, kljub obilici izgubljene krvi pa je z dvobojem nadaljeval, vendar na koncu izgubil po sodniški odločitvi (29-28, 28-29, 29-28).

Ameriški borec ima po 18 dvobojih na računu 13 zmag in pet porazov, kar štiri pa je doživel na zadnjih šestih obračunih. Luque je zabeležil šesto zaporedno zmago oziroma 17. v karieri (17-6).

Zlom nosu je dokaj običajen v svetu mešanih borilnih veščin, a Perryjeva poškodba zagotovo spada v najbolj ekstremno kategorijo. Njegov nos je bil po dvoboju glavna tema pogovora na družbenih omrežjih.

"Najhujši zlom nosu, kar sem ga kdajkloli videl. Perry in Luque sta dva žilava tipa," je zapisal nek uporabnik twitterja. "Mike Perry ima nos na licu. Kakšna grozljiva poškodba," je dodal drugi. 

"Če vas je kdaj zamikalo, da se pridružitev UFC, si poglejte Perryjev nos," se je glasil eden izmed številnih zapisov. "Dobro jutro vsem. Imate mačka? Lahko bi bilo še slabše, lahko bi bili Perryjev nos."

Odzval se je tudi predsednik tekmovanja Dana White, ki je ob fotografiji zmaličnega nosu izrisal le zgrožen emotikon.

Perryja so po dvoboju prepeljali v bolnišnico na slikanje glave. Neuradno naj bi bil imel težave z dihanjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice