Šport
4346 ogledov

McGregor izlil dušo in prosil odpuščanja

conor mcgregor Epa
Zloglasni Conor McGregor je pojasnil, zakaj je pred meseci oznanil svojo upokojitev, a jo je že po nekaj dnevih preklical.

Conor McGregor se v oktagonu ni boril vse od lanskega oktobra, ko je moral v četrti rundi predati proti še vedno neporaženemu Habibu Nurmagomedovu. 

conor mcgregor UFC na nogah Šport "McGregor bi moral v zapor!"

Nekaj mesecev kasneje je nenadoma napovedal svojo upokojitev, vendar si je nato premislil, zdaj pa se želi čim hitreje vrniti v kletko in se znova polastiti šampionskega pasu.

Neuradno se je šušljalo, da se McGregor sploh ni nameraval upokojiti, temveč je želel z grožnjo le izsiliti lastniški delež UFC-ja "Zapičil si je v glavo, da hoče del lastništva. Tudi Michael Jordan ni imel lastništva v ligi NBA," je takrat komentiral šef tekmovanja Dana White.

habib nurmagomedov žena Huda žalitev Šport Je šel tokrat McGregor res predaleč?

Irec se je o napovedani in preklicani upokojitvi razgovoril v obširnem intervjuju za ESPN. "Ne razumete določenih stvari, ki se dogajajo v zakulisju. Včasih se moram umakniti. Pred dvobojem z Nurmagomedovim je bilo moje stopalo kot balon. Imam tudi videodokaze. Tri tedne prej sem si zlomil stopalo. Uničil sem ga že pred dvobojem s Chadom Mendesom. Ogromno sem naredil za to organizacijo. Pomagal sem tlakovati pot, v ozadju pa so se dogajale določene stvari med mojo notranjo in zunanjo ekipo. Potreboval sem odmor, vendar ne verjamem, da se bom kdajkoli upokojil," je povedal 31-letnik.

conor mcgregor Spet udaril Šport McGregor: Verjemite mi, vojna še ni končana! Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Odgovor Šport "McGregor me je rotil, naj ga ne ubijem."

McGregor se želi do konca leta vrniti v ring. "Hočem nazaj naslov prvaka. Rad bi se odkupil. Ne vem, s kom se bom boril. Če bo to Dustin Poirier, naj bo Dustin Poirier. Nate Diaz, Tony Ferguson, Justin Gaethje, Max Holloway, Jorge Masvidal, Jose Aldo. Pasov je ogromno. Ni pomembmo, samo da se vrnem."

Od poraza z Nurmagomedovim je bil McGregor v središču številnih afer. Nedavno se je na spletu pojavil posnetek iz bara v Dublinu, kjer je fizično napadel 50-letnega moškega, ker je ta dvakrat zavrnil njegov viski.

Conor McGregor sodišče To so posledice Šport McGregorjev napad na 50-letnika ni bil tako nedolžen Conor McGregor 'Junaško' Šport Slavni borec udaril starejšega moža, ker ta ni želel piti viskija

"Niti ni pomembno, kaj se je zgodilo. Imel sem narobe. Zaslužil si je uživati v baru in ne bi se smelo končati na takšen način. Poskusil sem se odkupiti. To ni bilo prav. Prevzeti moram odgovornost za svoja dejanja." 

"To dolgujem ljudem, ki me podpirajo. Materi, očetu, družini. Vsem, ki so me trenirali. To nisem jaz. Prav zato sem se začel ukvarjati z mešanimi borlilnimi veščinami, da bi se lahko branil v takšni situacijah. Sprejel bom kazen, kakršnakoli že bo," je dejal McGregor.

Štiri mesece po incidentu je za britanske medije spregovorila tudi žrtev napada. Znam prenesti udarec. Kakšen teden dni me je bolelo. Nič hujšega. Ne maram McGregorja. On je nasilnež. Nasilnež z denarjem," je povedal 50-letnik.

Ni odnehal Šport "Najhujši zlom nosu, kar sem jih kdajkoli videl." Lindsey Pelas Foto/Video Šport Pustila službo zaradi prevelikih prsi
 
Komentarjev 1
  • maresem 16:08 23.avgust 2019.

    A ta majmun je še vedno na prostosti?!