Šport
1699 ogledov

"Conor je idiot. Ne ukvarjamo se z idioti!"

Habib Nurmagomedov Profimedia
Svetovni prvak v lahki kategoriji ni zainsteresiran za povratni obračun s Conorjem McGregorjem.

Zloglasni irski borec Conor McGregor vse od poraza proti Habibu Nurmagomedovu lobira za povratni obračun, vendar se mu želja, kot kaže, ne bo prav kmalu uresničila.

conor mcgregor Spet udaril Šport McGregor: Verjemite mi, vojna še ni končana!

Dvoboj UFC zvezdnikov, ki sta se lanskega oktobra pomerila v Las Vegasu, je bil dokaj enostranski, zmage pa se je po predaji veselil še vedno neporaženi Nurmagomedov (12-0 v UFC, 28-0 v MMA).

Conor McGregor Habib:McGregor Šport "Kaj lahko narediš, ko en idiot preskoči ograjo?" Na veliki nogi Šport V takšnem razkošju si rane celi McGregor

McGregor se odtlej ni boril v oktagonu, trenutno pa se pripravlja na svoj povratek januarja prihodnje leto, ko naj bi se pomeril z Donaldom Cerroneom.

Nurmagomedov je po McGregorju premagal še enega nasprotnika, premoč mu je moral priznati Dustin Poirier, trenutno pa naj bi se pogovarjal za obračun s Tonyjem Fergusonom.

Simpatično Šport Tako je Conor ml. 'prebutal' svojega očeta

Irec si močno želi nove priložnosti proti Dagestancu, vendar ta ni zainsteresiran. Prepričan je, da ima McGregor samo dolg jezik, saj se v resnici ne upa še enkrat stopiti v oktagon.

"Če sem iskren, ne verjamem, da se želi boriti. Štiri runde sem ga pretepal. Pretepel sem ga in ga prisilil v predajo. To je bil dokaz, da ni želel biti tam. Zdaj si želi druge priložnosti. Moral si jo bo zaslužiti. Od njegove zadnje zmage so minila tri leta. Preden sem se lahko boril za naslov, sem moral premagati deset zaporednih nasprotnikov. Pri tem ne štejem 16 zmag izven UFC-ja. On govori z besedami, jaz z dejanji," je povedal.

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Odgovor Šport "McGregor me je rotil, naj ga ne ubijem." sergio ramos mohamed salah Ramos vs. Salah Šport Novi posnetki razkrivajo drugačno sliko

Nurmagomedov meni, da so McGregorja spregledali tudi navijači. "Ljudje lahko sami presodijo. Eden od naju samo govori, drugi se dokazuje z dejanji. Z moje strani ne boste slišali velikih napovedi ali žaljivk," je povedal 31-letni, a v isti sapi negiral samega sebe: "Conor je idiot. Ne ukvarjamo se z idioti."

habib nurmagomedov žena Huda žalitev Šport Je šel tokrat McGregor res predaleč?

Kontroverzni dvoboj McGregorja in Nurmagomedova se je končal po štirih rundah, sledil pa je šokanten epilog, v katerem je zmagovalec, besen zaradi žaljivk na račun njegovega porekla, vere in družine, skočil iz kletke ni napadel člane nasprotne ekipe.

Znotraj ringa sta McGregorja napadla dva člana Habibovega tima, pristojni organi pa so obema borcema izrekli denarno kazen in večmesečno prepoved nastopanja.

UFC je kar nekaj časa odlašal z izplačilom nagrade za Nurmagomedova, ta pa je organizaciji očital, da je McGregorju pomagala zrežirati napad na avtobus v New Yorku, v katerem sta jo skupili dve osebi.

Habib Resne obtožbe Šport Zaostritev med UFC in Habibom: Vse je bilo zrežirano! Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Tri besede Šport To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.