Šport > Nogomet
16249 ogledov

Novi posnetki razkrivajo drugačno sliko

sergio ramos mohamed salah Epa
Zvezdnik Liverpoola ni bil povsem nedolžen.

Sergio Ramos naj bi v finalu Lige prvakov poškodoval najboljšega nogometaša Premier League Mohameda Salaha, a posnetek iz drugega zornega kota razkriva, da napadalec Liverpoola ni bil povsem nedolžen.

sergio ramos loris karius Incident Šport Uefa odločila glede Ramosa

Razjarjeni navijači Liverpoola so proti branilcu Real Madrida sprožili peticijo, s katero na Evropsko nogometno zvezo (Uefa) apelirajo, da bi branilca morala kaznovati. Peticjo je podpisalo več kot pol milijona ljudi.

Proti Ramosu je bila nato vložena še tožba s strani egipčanskega odvetnika, ki zahteva milijardo evrov odškodnine.

Mohamed Salah Neverjetna vsota Šport Ni še končano, s tožbo nad Ramosa po poškodbi Salaha

Salah bo zaradi posledic nesrečnega padca v Kijevu počival od dva do tri tedne, kar sicer pomeni, da bi lahko zaigral že na prvi tekmi skupinskega dela bližajočega se svetovnega prvenstva v Rusiji, ki bo potekal od 14. junija do 15. julija.

mohamed salah cristiano ronaldo Težko bo šlo Šport Neprijetna napoved za Egipt in Salaha

Nad Ramosa, ki glede na zgodovino njegovih grobih prekrškov ni brez masla na glavi, se je po tekmi vsul plaz kritik, a novi posnetki ga vsaj delno razbremenjujejo krivde.

S posnetka je namreč razvidno, da je Salah prvi zgrabil Ramosovo roko, vsi nadaljnji dogodki pa naj bi bil zgolj splet nesrečnih okoliščin. Krajši konec je potegnil zvezdnik Liverpoola, ki je v solzah zapustil zelenico.

Fizioterapevt Liverpoola Ruben Pons je razkril, da Salah nima zamer do španskega branilca. "Salah ni rekel ničesar o Ramosu. Ne verjamem, da je jezen nanj. Bila je nesreča. Takoj po padcu smo vedeli, da je resno, saj se nikoli ne pritožuje. Bali smo se najhujšega," je dejal.

Zdaj se za Salaha začenja bitka s časom. Prva tekma Egipta na SP 2018 bo 15. junija proti Urugvaju.

Komentarjev 4
  • bojovi 23:53 31.maj 2018.

    Vsi vemo da si je Ramos zaslužil minimalno rumenega, sodnik pa je samo pogledal stran kot vedno, pa ne prenesem L'poola, ampak to je bilo na meji rdečega kaj je Ramos naredil. Dokler sodniki bodo popuščali špancem Liga Prvakov bo ...prikaži več vedno drugorazredna liga. Naj imajo kriterij za vse enake in ne samo podarjajo špancem zmage, GOLAZEN sodniška!

  • ivan68 21:17 31.maj 2018.

    Eno je vlečenje za roko ,drugo pa če ga drži za roko in z celim telesom pade nanjo.To je bil nameren prekršek da se Salaha odstrani iz igre.Za to kar je naredil Ramos bi moral dobiti 5 letni suspenz .

  • Friderik1950 12:34 31.maj 2018.

    Neumna, preneumna razlaga. Ramosova leva roka je potovala od vrau Salaha (že takoj zrelo za karton) navzdol, ko je Salah izgubljal ravnotežje (bil je že v zraku) je nagonsko pokrčil desno roko navzgor, da se reši prijema ali ulovi ravnotežje, ...prikaži več, kar je bila odločilna napaka, medtem, ko je Ramos moral samo še stisniti Salahovo roko pod pazduho in v kontroliranem obratu na eni nogi dobiti Salaha pod sebe. Čista judo ali pa rokoborska klasika.