Šport > Nogomet
6932 ogledov

Salah spregovoril

mohamed salah cristiano ronaldo Epa
Oglasil se je poškodovani zvezdnik Liverpoola.

Najboljši strelec pretekle sezone angleškega prvenstva Mohamed Salah je po manj kot 30 minutah finalnega spektakla v Kijevu s solznimi očmi zapustil zelenico.

Egipčan se je poškodoval pri padcu s Sergiom Ramosom, na katerega so po tekmi leteli glasni očitki, da je zvezdnika poškodoval namerno.

ramos salah Hude obtožbe Šport Besni navijači linčali Ramosa: "Vedel je, kaj počne. Sramota!"

Razsežnosti Salahove poškodbe so bile po tekmi uganka, nič dobrega pa niso obetale besede trenerja Liverpoola Jürgen Kloppa, ki je dejal: "Poškodba je zelo resna. Ali gre za ključnico ali za ramo. Ne kaže dobro."

Panika je zavladala tudi v taboru egipčanske nogometne reprezentance, saj se je pod vprašajem znašla Salahova udeležba na svetovnem prvenstvu v Rusiji, ki se prične že čez dobra dva tedna (14. junij).

Egipt bo na SP igral v skupini z Rusijo, Savdsko Arabijo in Urugvajem.

loris karius Skrušen Šport Karius preživlja pekel, policija sprožila preiskavo

Salah se v Kijevu ni želel pogovarjati z novinarji, nato pa se je oglasil na družbenih omrežjih in vsaj malce pomiril strahove njegovih privržencev. "To je bila naporna noč, vendar sem borec. Čeprav ne kaže najbolje, sem prepričan, da bom igral v Rusiji in da boste lahko ponosni name. Vaša ljubezen in podpora mi dajeta moč, ki jo potrebujem," je zapisal Salah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice