Šport > Nogomet
11244 ogledov

Karius preživlja pekel, policija sprožila preiskavo

loris karius Epa
Največji osmoljenec finalne tekme lige prvakov je bil nesrečni vratar Liverpoola Loris Karius.

Loris Karius je z dvema gromozanskima napakama postal najbolj tragična figura finala lige prvakov Kijevu, kjer je Real Madrid premagal Liverpool (3:1) in osvojil še 13. lovoriko v tem tekmovanju.

real madrid liga prvakov liverpool kijev finale Solze v potokih Šport Bale nesluteni junak večera, popoln polom vratarja Liverpoola

Vratar angleškega kluba je imel prste vmes pri zadetku Karima Benzemaja in drugem golu Garetha Bala, s katerim so Madridčani srečanje dokončno odločili v svojo korist.

Karius, ki je zelenico zapustil v solzah, se je po tekmi posul s pepelom. "Vem, da sem storil dve veliki napaki in da sem vas vse razočaral. Do zdaj nisem zatisnil očesa," je dan po tekmi sporočil nemški čuvaj mreže.

Sergio Ramos Odgovor Šport Ramos o obtožbah o namerni poškodbi Salaha

"Prizori se mi brez prestanka odvijajo v glavi. Neskončno mi je žal za moje soigralce, za navijače in osebje. Rad bi zavrtel čas nazaj, vendar to ni mogoče. Hvala neverjetnim navijačem, ki so pripotovali v Kijev in mi stali ob strani tudi po tekmi," je dodal Karius.

Kljub opravičilu je bil 24-letnik po bolečem porazu tarča groženj s smrtjo. Nekdo je na družbenem omrežju zapisal, da mu želi smrt zaradi raka, drugi pa je dodal: "Upam, da umre tvoja celotna družina." Grozili so celo njegovi izbranki. "Umoril bom tvoje dekle," je zapisal nek besni navijač.

Grožnje je pod drobnogled vzela policija v Liverpoolu, ki je že sprožila uradno preiskavo. "Policija tovrstne zapise na družbenih omrežjih jemlje skrajno resno. Vsak ugotovljeni prekršek bomo preverili in raziskali. Uporabnike družbenih omrežij želimo opomniti, da bomo preiskovali vsakršno zlonamerno in grozečo vsebino," so sporočili s policije.

ramos salah Hude obtožbe Šport Besni navijači linčali Ramosa: "Vedel je, kaj počne. Sramota!" Mohamed Salah Poškodba Šport Salahu kaže zelo slabo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice