Šport > Nogomet
3921 ogledov

Ronaldo: Bilo je lepo igrati za Real Madrid

cristiano ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo je poskrbel, da se po finalu znova govori o njem.

Real Madrid je sinoči z zmago s 3:1 proti Liverpoolu osvojil svoj 13. naslov evropskih klubskih prvakov, a kmalu po tekmi se ni več govorilo o strelcu dveh zadetkov Garethu Balu, ampak znova o Cristianu Ronaldu, ki se sicer v kijevskem finalu ni vpisal med strelce.

V intervjuju po tekmi je namreč portugalski superzvezdnik namignil na odhod iz kraljevega kluba. "Zelo lepo je bilo igrati za Real Madrid," je dejal Ronaldo za BeIn Sports in dodal: "V naslednjih dneh bom poslal obvestilo navijačem, ki so bili vseskozi na moji strani."

ramos salah Hude obtožbe Šport Besni navijači linčali Ramosa: "Vedel je, kaj počne. Sramota!"

Kasneje so ga v intervjuju za Anteno 3 pozvali, naj razloži svoje besede. "Prihodnost posameznih igralcev zdaj ni pomembna. Sledi počitek, nato pa se bom pridružil reprezentanci. Bomo videli, kaj se bo zgodilo," je Portugalec ostal skrivnosten.

"Užival sem v tem trenutku," je sicer dejal o novi lovoriki.

real madrid liga prvakov liverpool kijev finale Solze v potokih Šport Bale nesluteni junak večera, popoln polom vratarja Liverpoola

Njegove izjave so seveda odmevale tudi v garderobi. "Morda je uporabil preteklik, ker je ocenjeval celotno sezono. Če pa je nekaj za tem, bo že danes moral pojasniti svoje besede. On je naš ključni mož. Zanj ne more biti boljšega kluba," je o besedah Ronalda menil Sergio Ramos. 

Komentarjev 2
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 10:01 27.maj 2018.

    Ronaldo sem vide včeraj nula od nule!! Kam boš pa šel??

Sorodne novice