Šport
1867 ogledov

McGregorja pred hotelom v Rusiji čakali huligani, posredovala policija

conor mcgregor Instagram
Hotel v Rusiji, kjer je prebival kontroverzni Conor McGregor, so obkolili varnostniki, na pomoč je priskočila tudi policija.

Nekdanji UFC prvak Conor McGregor se je med obiskom Rusije, kjer je širil svoj poslovni imperij, spet znašel v težavah zaradi (pre)dolgega jezika.

Na tiskovni konferenci v Moskvi je zloglasni Irec napadel svojega zadnjega krvina Habiba Nurmagomedova in izrekel nekaj težkih besed na račun Dagestancev.

"Kje sem? V hotelu Ritz Carlton. Če koga zanima, sem v hoteli Ritz Carlton v Moskvi. In kje je on? Mislim, da ga ni v državi. Jaz pridem, od odide. Tipično za Dagestance. Lahko se skriva. Takšna je njihova narava. To vedo tako Rusi kot Čečeni. Dagestanci bežijo in se skrivajo," je bil oster McGregor.

Dagestan je avtonomna in suverena republika Ruske federacije v Južnem zveznem okrožju. 

Na vprašanje, ali je razmišljal o tem, da bi obiskal Dagestan, je odvrnil: "V Dagestan ne bi šel niti na veliko potrebo. To je resnica."

Razmere so se zaostrile že med javno vadbo, kjer je eden od prisotnih Dagestancev proti McGregorju zalučal plastenko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💥Другой ракурс и небольшое продолжение эпизода , а так же суть диалога в видео : _ 🇷🇺💬Некий гость : «Ты считаешь моего отца и всех наших людей трусами?» 🇮🇪Конор : «Да да.. дальше невнятное что-то» 🇮🇪Перевод слов Конора в продолжении эпизода : 🇮🇪💬Возможно им не следовало продавать курицу в супермаркетах с моим лицом здесь, ну и кто тут курица ? Я вот тут, на пресс-конференции в этой стране.»

A post shared by REDFURYMMA (@redfurymma_official) on

McGregorjevemu povabilu se je po poročanju ruskih medijev odzvalo približno 100 lokalnih huliganov, ki so obkrožili hotel Ritz Carlton in čakali na priložnost, da bi obračunali s slavnim borcem.

Dva naj bi si celo utrla pot v hotel, kjer sta McGregorju sporočala, da "Dagestanci ne bežijo pred njim." Hotel so kmalu zatem preplavili varnostniki, vmešala pa se je celo policija, s pomočjo katere so poslopje za nekaj časa zaprli.

McGregor, ki lobira za povratni dvoboj z neporaženim Nurmagomedovim, naj bi se v oktagon vrnil januarja prihodnje leto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clean progressive work in the big gloves. Let’s keep it going Team McGregor!

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.