Šport
19579 ogledov

Grozljiv posnetek Poljakinje predstavil agonijo UFC borcev

Joanna Jędrzejczyk PrtSc
Poljska borka se je po težavah s težo razšla s svojim dosedanjim dobaviteljem prehranskih dopolnil.

Ljubitelji serije mešanih borilnih veščin UFC dobro poznate ime Joanna Jędrzejczyk. Dvaintridesetletna Poljakinja je ena boljših bork v lažjih kategorijah, kar 966 dni je bila prvakinja v peresni kategoriji (48-52 kg), preden jo je novembra 2017 v New Yorku premagala Rose Namajunas.

Po omenjenem dvoboju, ki ga je Jędrzejczykova izgubila po tehničnem nokavtu v prvi rundi, se je Poljakinja preusmerila v mušjo kategorijo (do 61 kg) in v ta namen spremenila trenažni režim.

Pred nekaj dnevi so se razširile govorice, da se je Jędrzejczykova razšla z dobaviteljem prehranskih dopolnil Perfecting Athletes po številnih zapletih s težo.

Šok Šport Vroča borka poljubila nasprotnico, poglejte, kaj je sledilo

Borci so pred dvoboji pogosto podvrženi rigoroznim prijemom za izgubo teže, da bi se kvalificirali za preizkušnjo v določeni kategoriji. Jędrzejczykova je imela s tem pogosto težave, svoje tegobe je objavila tudi na spletu.

V spodnjem videu, ki je bil po besedah avtorjev na zahtevo organizacije UFC za nekaj časa umaknjen s spleta, je moč videti šokantne prizore, na katerih Jędrzejczykova skuša izgubiti odvečne kilograme, pri tem pa njeno telo drhti na meji popolne izčrpanosti.

Posnetek v zadnjih dneh ponovno intenzivno kroži na družbenih omrežjih in sproža nova-stara vprašanja o tovrstnih prijemih pri borkah in borcih.

Komentarjev 2
  • Avatar Elikressa
    Elikressa 00:59 12.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • Lavdan 10:51 11.oktober 2019.

    Po svetu obstaja na stotine civilnih iniciativ, ki se borijo za vse mogoče in nemogoče stvari, a proti tem pretepaškim "športom" jih ne vidim, čeprav bi morali vse po vrsti prepovedati. Vsako nasilje človeka nad človekom bi moralo biti strogo kaznovano.

Sorodne novice