Šport
12600 ogledov

Tako izgleda garaža enega najbogatejših športnikov na svetu

Instagram
Upokojeni boksarski šampion se ob vsaki priložnosti hvali z bajnimi zaslužki.

Floyd "Money" Mayweather velja za enega največjih športnih zaslužkarjev vseh časov. Ko se je leta 2017 vrnil iz pokoja za boksarki obračun s Conorjem McGregorjem, je v samo enem večeru pospravil neverjetnih 300 milijonov dolarjev.

Še dve leti prej naj bi za dvoboj z Mannyjem Pacquiaom zaslužil četrt milijarde evrov. To pomeni, da je neporaženi boksar, ki je v karieri nanizal 50 profesionalnih zmag, v samo dveh letih zaslužil več kot pol milijarde, skupno pa je že davno presegel magično mejo milijarde evrov, kar je poleg njega uspelo samo še golfistu Tigerju Woodsu in najbogatejšemu športniku vseh časov košarkarju Michaelu Jordanu.

Mayweather zelo uživa v svojem neizmernem bogastvu, še raje pa ga razkazuje tako oboževalcem kot "hejterjem". Tako je denimo pred časom na družbenih omrežjih poziral z dvema milijonoma dolarjev gotovine, rad pa se pohvali tudi s prestižnimi urami, oblačili, avtomobili in drugimi luksuznimi predmeti, katerih vrednost znaša na stotine milijonov.

Mayweather | Avtor: Profimedia Profimedia

Tokrat je na svojem Instagramu delil zbirko jeklenih konjičkov. Gre zgolj za manjši del njegove zajetne zbirke, saj naj bi v nekaj letih kupil več kot 100 avtomobilov najprestižnejših znamk.

Koliko jih je trenutno v njegovi posesti, sicer ni znano, vrednost deseterice, ki jo je ob tej priložnosti ujel v objektiv, pa naj bi znašala slabih pet milijonov evrov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My garage looking like an indoor dealership with a few light toys.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Komentarjev 6
  • romy 22:09 04.oktober 2019.

    Ubog človeček,denar ga je spremenil,verjetno je zelo nesrečen...

  • oneh 19:09 03.oktober 2019.

    On je vsak cent zaslužil s svojimi rokami, naši mafijaši združeni v F21 pa kradejo denar zaslužen s tujimi (našimi) žulji.

  • Eddie 18:52 03.oktober 2019.

    Super za njega... Samo v grob pa ne bo nič nesel.