Šport
3176 ogledov

Boksal z bratrančevo licenco, končalo se je tragično

Print Screen
Boksarski ring je zahteval novo smrtno žrtev.

Dva meseca po smrti ruskega boksarja Maksima Dadaševa je v albanskem Skadru umrl 21-letni Bolgar Boris Stančov. Tega je v ringu izdalo srce, potem ko je dobil močan udarec s strani albanskega boksarja Ardita Murje.

Maksim Dadašev Video Šport Ruski boksar umrl v ameriški bolnišnici

V četrtu rundi se je Stančov nenadom sesedel na vrvi, zato je bil dvoboj nemudoma prekinjen. Boksarju so v ringu nudili prvo pomoč, kasneje pa so v bolnišnici potrdili njegovo smrt zaradi srčnega zastoja.

Mediji so sprva poročali, da je v dvoboju preminil njegov bratrance Isus Veličkov, to pa zato, ker je Stančov boksal z njegovo licenco. Po neuradnih infromacijah pa naj bi si licenco delila, ker Stančov v statistiki ni želel imeti nobenega poraza.

Po nekaterih navedbah naj bi pokojnik, ki bi z usodnim dvobojem moral zaslužiti 400 evrov, prestajal suspenz, z lažno identiteto pa naj bi odboksal šest dvobojev.

santillan Grozljivka Šport Boksarja na robu smrti silili na noge

"Od leta 2018 je boksal z mojo licenco. Dejal mi je, da to ni problem, da trener vse ve. Ne vem, zakaj se je boril z mojimi dokumenti. Enkrat mi je dejal, da ne želi nobenega poraza," je povedal Veličkov, ki se je sam oglasil po tem, ko je krovna boksarska zveza na družbenih omrežjih objavila njegovo osmrtnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.