Šport
14372 ogledov

Ruski Popaj, ki mu grozi amputacija rok, ponižan v oktagonu

Terešin Reševalni pas/Twitter
Ruski bodibilder, ki se ga je zaradi gromozanskih bicepsov prijel vzdevek Popaj, je odživel ponižujoč poraz v oktagonu.

Kiril Terešin (23) se je preizkusil v oktagonu, vendar se njegov krstni nastop ni iztekel po pričakovanjih, saj je moral po vsega treh minutah priznati premoč 20 let starejšemu nasprotniku, 43-letnemu igralcu in blogerju Olegu Mongolu.

Borca sta se pomerila v oktagonu pred maloštevilnimi gledalci v telovadnici v ruskem Abakanu.

Ker povečani bicepsi še ne pomenijo moči, Terešin pa prav tako ni posebej vešč borilnih veščin, je bilo od samega začetka očitno, da 23-letnik ni dorasel nalogi. Naprotnika je uvodoma poskušal presenetiti z amaterskim udrihanjem, ko pa se je enkrat znašel na tleh, je bilo dvoboja konec.

To je bil že drugi ponižujoč udarec za "borca", čigar zastrašujoča pojava je posledica vbrizgavanja sintola, nevarne snovi, zaradi katere so mu bicepsi v samo desetih dneh zrasli kar za četrt metra oziroma 25 centimetrov.

Pred debijem v oktagonu se je pomeril z ruskim pravkom v klofutah Vasilijem Kamotskim, ki ga je "položil" z enim samim udarcem, medtem ko sam ob udarcu Terešina ni niti trznil.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Terešin je zaslovel leta 2017, ko si je v želji po povečanju bicepsov v roki vbrizgal sintol. Gre za nevarno mešanico olja, lidokaina in alkohola, uporaba pa ima lahko grozljive posledice, saj nevarna snov povzroča deformacijo mišic in telesa.

Med najpogostejšimi zapleti pri uporabu sintola je pojav pljučne embolije, poškodbe živce, okužbe, sklerozirajoči lipogranulom, kap, ciste, razjede na mišicah.

Kljub opozorilom, da ga lahko nevarno početje stane obeh rok, je Terešin nadaljeval z vbrizgavanjem vse do avgusta, ko so ga zdravstvene težave naposled prisilile, da je vendarle prenehal.

"Pred služenjem vojaškega roka sem dve leti obiskoval telovadnico. Bal sem se, da bom v vojski izgubil telesno maso, zato sem se odločil, da si vbrizgam sintol. Po koncu služenja se je začela preobrazba, ki sem jo v celoti opravil doma. Mama je bila zelo zaskrbljena, a se je zdaj pomirila, saj je sintol mogoče odstraniti. Sprva sem si ga želel vbrizgati tudi v druge dele telesa, nato pa so se pojavile hude težave, zato sem prenehal," je pojasnil Rus.

ruski popaj | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Terešin je dolgo ignoriral opozorila zdravnikov, dokler se mu ni stanje močno poslabšalo. "Rok morda ne bo mogel več premikati. Mišice bi se lahko spremenile v balast in grozi mu, da ne bo mogel dvigniti rok. Lahko postane invalid," je opozoril dr. Jurij Serebrianskini.

V skrajnem primeru mu grozi celo amputacija obeh zgornjih okončin, zato se je Terešin pri zbiranju denarnih sredstev za zdravljenje obrnil tudi na svoje sledilce. "Trenutno so roke v zelo slabem stanju. Rdečica je vedno hujša," je nedavno priznal Rus, ki mu na Instagramu sledi skoraj pol milijona ljudi.

"Na družbenih omrežjih me ogromno ljudi kritizira. V realnem življenju je nekoliko drugače, ljudje se želijo slikati z menoj," je povedal Terešin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мой партнёр

A post shared by Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official) on

Komentarjev 4
  • Avatar Lion007
    Lion007 15:30 22.oktober 2019.

    Neumnost ne pozna meja.🙁😱😡 Kakšne traparije delajo nekateri.

  • sam50 15:13 22.oktober 2019.

    Revež izgleda kot tisto ubogo govedo,ki so ga umetno zredili,da bi dajalo same zrezke in rostbife,potem se pa ni moglo niti gibati.....

  • Solton 12:18 22.oktober 2019.

    idiot...