Šport
2941 ogledov

Ko bo to slišal McGregor, bo ponorel! Habib z brutalno provokacijo ponižal Irca

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Reševalni pas/Twitter
Habib je s svojo izjavo hudo ponižal McGregorja, ki mu zagotovo ne bo ostal dolžan...

Ruski MMA borec Habib Nurmagomedov se je odzval na govorice, da bi Conor McGregor lahko vskočil ter se z njim spopadel za naslov prvaka lahke kategorije UFC-a, če bi Irec uspel premagati Donalda "Kavboja" Cerroneja na dogodku UFC 246, 18. januarja prihodnje leto.

Conor McGregor Spektakel! Šport McGregor se vrača! Napovedal spektakularen obračun z znamenitim Američanom

Govorice je sprožil prvi človek UFC-a Dana White, ki je izjavil, da McGregor računa, da se bo udaril s Habibom, če v velterski kategoriji premaga Kavboja Cerronea. Prav tako je jasno, da si dvoboja želi tudi White, ki bi na račun vnovičnega spektakla obrnil lepe denarce.

Habib pa je tako izkoristil priložnost ter ponižal irskega borca, katerega je razbil na dogodku UFC 229 oktobra lani.

"Mislim, da je Kavboj izgubil sedem ali osem izmed zadnjih desetih borb, medtem ko je tisti drugi že štiri leta brez zmage. Presenečen sem, da White pričakuje v primeru Conorjeve zmage nad Cerronejem in moje nad Tonyjem Fergusonom najin povratni dvoboj. Jaz odločam, s kom se bom naslednjič boril. Če se hoče pomeriti z mano, mora najprej shujšati do 70 kilogramov ter nato zmagati v desetih zaporednih borbah, kot sem tudi sam. Nato bom razmislil o najinem povratnem dvoboju," je pojasnil Dagestanec.

"Trenutno se je Conor sposoben boriti le v nižji ligi borcev, ki v kategoriji do 77 kilogramov izgubljajo sedem od desetih dvobojev!" je zbadanje na rivalov račun zaključil Habib, ki bo svoj pas prvaka v lahki kategoriji branil aprila na dogodku UFC 249, ko mu bo nasproti stal Tony Ferguson.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice