Šport
3397 ogledov

McGregor šokiral na tiskovki, nihče ne ve, kaj ga je pičilo

conor mcgregor Reševalni pas/Twitter
Zloglasni Irec se po več kot letu dni vrača v oktagon. V soboto mu bo na dogodku UFC 246 v Las Vegasu nasproti stal Donald "Kavboj" Cerrone.

Tiskovna konferenca pred težko pričakovano vrnitvijo Conorja McGregorja, ki se bo v oktagonu boril prvič po porazu proti Habibu Nurmagomedovu, se ni iztekla po pričakovanjih navijačev, saj se je irski zvezdnik meašnih borilnih veščin pokazal v povsem drugi luči, kot smo ga bili vajeni doslej.

Spoštljiv, miren in poln pohval na račun svojega nasprotnika je McGregor šokiral tako novinarje kot navijače, saj je celoten dogodek minil v povsem drugačnem vzdušju kot 'tiskovka' s prvakom lahke kategorije Habibom, kjer ni manjkalo žaljivk, zloveščih pogledov in verbalnega obračunavanja na meji dobrega okusa.

McGregor je na presenečenje vseh prisotnih tokrat deloval precej bolj zrelo in umirjeno. Napovedal je, da bo nasprotnika nokavtiral, a mu obenem izkazal veliko mero spoštovanja.

conor mcgregor | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Donalda Cerrona berem kot odprto knjigo. Zelo mi je všel, dober fant je, vendar ga berem kot otroško knjigo. Dober borec je in ima nekaj dobrih trikov, ki jih dobro poznam, Vem, kaj načrtuje in kako namerava to doseči. Spoštujem ga. Čeprav se bo prelivala kri, to ne bo huda kri," je napovedal 31-letnik in dodal, da se je v zadnjem letu marsikaj spremenilo.

"Zagotovo sem bolj prizemljen. Določene izkušnje so me osebnostno izoblikovale. Če vprašate mojo družino in ljudi, ki me poznajo, vam bodo povedali, da sem še vedno isti človek, toda bolj zbran in osredotočen," je dodal.

Velika sprememba je bila opazna tudi med neposrednim soočenjem obeh borcev. McGregor tokrat ni rekel niti besede, nasprotniku pa je celo dvakrat segel v roko, kar je sprožilo številne odzive na družbenih omrežjih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Master at work 🇮🇪 @augustmcgregor @ufc @reebok @mcgregorfast @properwhiskey @mcgregorproductions

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice