Šport
1491 ogledov

Vstopnice za McGregorjev obračun pošle v treh minutah

conor mcgregor Instagram
Med ljubitelji mešanih borilnih veščin vlada veliko zanimanja za povratek Conorja McGregorja.

MMA skupnost je v velikem pričakovanju vrnitve najslavnejšega in najbolj provokativnega borca na svetu Conorja McGregorja.

Nekdanji svetovni prvak v peresni in lahki kategoriji se bo 28. januarja 2020 v mestu greha pomeril z Donaldom "Kavbojem" Cerronejem, kar bo njegov prvi uradni obračun po predaji proti Habibu Nurmagomedovu oktobra lani.

Kljub daljši odsotnosti McGregor ostaja tržno najbolj zanimiv in prepoznaven obraz UFC-ja, kar so znova potrdile tudi številke, saj so vstopnice za obračun, katerih cena se je gibala od 350 pa vse do 1500 dolarjev, pošle v samo treh minutah, pa čeprav na kocki ne bo šampionskega pasu.

Predsednik tekmovanja Dana White je potrdil, da so z dogodkom UFC 246 že presegli mejo desetih milijonov dolarjev, za kar je v največji meri zaslužen prav McGregor.

"Zloglasni" Irec v oktagonu ni zmagal vse od leta 2016, ko je ugnal Eddeija Alvareza. Cerrone se je nazadnje boril septembra, ko ga je v prvi rundi premagal Justin Gaethje. Pred tem je izgubil še proti Tonyju Fergusonu.

"Kavboj" je v karieri zbral 13 porazov (36-13), McGregor je pri štirih (21-4).

 | Avtor: Instagram Instagram

McGregor se namerava letos boriti trikrat, ob koncu koledarskega leta pa se nadeja povratnega obračuna z Nurmagomedovim v Moskvi. Možnosti za to so zelo majhne, saj Dagestanec odbija pozive k revanši, češ da sta tako Irec kot njegov bodoči nasprotnik drugorazredna borca. 

"Cerrone je izgubil sedem ali osem od zadnjih desetih (šest, op. a), na drugi strani McGregor ni zmagal skoraj štiri leta. To je otroška liga. Zmagovalec ni pomemben," jima je sporočil Nurmagomedov.

Komentarjev 4
  • dingcuzna 09:30 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • blogcermumb 05:18 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brinapbrow 22:19 24.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks