Šport
751 ogledov

Habib razjezil kritike, oglasil se je na instagramu

habib nurmagomedov
Nurmagomedov razložil, zakaj ne bo borbe.

Na Habiba Nurmagomedova se je vsul plaz pristašev borilnih športov, ki mu očitajo, da se je izvlekel iz dvoboja s Tonyjem Fergusonom. Neporaženi Nurmagomedov bi se moral 18. aprila pomeriti s tekmecem, a Rus zaradi pandemije koronavirusa ne more zapustiti Rusije.

"Nihče ne ve za lokacijo, nihče ne ve, kje bo borba organizirana, vendar si oni želijo, da odletim nekam. UFC je pred mesecem poizkusila najti lokacijo, a ni uspela. Kakšno vezo ima zo z menoj, je to moja napaka?" je kritikom na instagramu odgovoril Habib.

"Ne vem, kje naj bi se boril in zaradi tega se ne bom. Nimamo lokacijo borbe. Ni nogometa, hokeja, košarke, olimpijskih iger, evropskega prvenstva, a največji problem je zdaj, da ni te borbe. Morajo najti krivca, očitno so našli mene."

"Treniram od decembra, a ljudje govorijo, da sem se umaknil. Poskušali smo iti v Dubaj, ker so nam rekli, da bo borba tam. Naredili smo vse, kar smo mogli. Jaz nisem koronavirus. Niti ni to Dana White, ali pa Tony Ferguson. Ne moremo se boriti proti temu," je sklenil Nurmagomedov.

Komentarjev 1
  • kvasetotidogajamona 08:23 04.april 2020.

    Na Khabiba Nurmagomedova se je vsul plaz pristašev borilnih športov, ki mu očitajo, da se je izvlekel iz dvoboja s Tonyjem Fergusonom. hahaha prej se je tony ferguson izvlekel iz dvoboja!!! ker ferguson je dobil po pički od mc.gregorja a ...prikaži veča mc-gregor pa od khabiba, in khabib pa je itak king brez porazov, tako da bo itak ferguson odšel domov poražen!

Sorodne novice