Boljša Šarapova, kaj pa lepša?

Foto: Žurnal24 Marijo Šarapovo v Rimu spremlja tudi izvoljenec Saša Vujačić. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Caroline Woznaicki Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Caroline Woznaicki Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Caroline Woznaicki Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Caroline Woznaicki Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Caroline Woznaicki Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Marija Šarapova
V finalu teniškega turnirja WTA serije premier v Rimu z nagradnim skladom dva milijona dolarjev se bosta pomerili Marija Šarapova in Samantha Stosur. Prva je izločila še eno lepotičko Wozniackijevo.
Oglej si celoten članek

Rusinja Marija Šarapova je v polfinalu izločila prvo igralko sveta, Danko Caroline Wozniacki, Avstralka, krvnica naše Polone Hercog v osmini finala, pa je bila boljša od Kitajke Li Na. 27-letna Stosurjeva se bo v nedeljo potegovala za svojo tretjo lovoriko v karieri na turnirjih WTA, tri leta mlajša Šarapova, ki ji družbo v večno romantičnem mestu dela slovenski košarkar Saša Vujačić, pa jih je doslej osvojila že 22, zadnjo lani ob tem času v Strasbourgu.

Katarina Srebotnik se v paru s Čehinjo Kveto Peschke ni prebila v finale turnirja.  Za slovensko-češko kombinacijo je bila v današnjem polfinalu usodna ameriško-kazahstanska kombinacija Vania King/Jaroslava Švedova, ki je zmagala s 7:6 (4) in 6:2.

Izida, polfinale, dekleta:
Marija Šarapova (Rus/7) : Caroline Wozniacki (Dan/1) 7:5, 6:3
Samantha Stosur (Avs/6) : Li Na (Kit/4) 7:6 (6), 6:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.