Šport
19 ogledov

Boljša Šarapova, kaj pa lepša?

Marijo Šarapovo v Rimu spremlja tudi izvoljenec Saša Vujačić. (Foto: EPA)
1/15
Žurnal24 main
V finalu teniškega turnirja WTA serije premier v Rimu z nagradnim skladom dva milijona dolarjev se bosta pomerili Marija Šarapova in Samantha Stosur. Prva je izločila še eno lepotičko Wozniackijevo.

Rusinja Marija Šarapova je v polfinalu izločila prvo igralko sveta, Danko Caroline Wozniacki, Avstralka, krvnica naše Polone Hercog v osmini finala, pa je bila boljša od Kitajke Li Na. 27-letna Stosurjeva se bo v nedeljo potegovala za svojo tretjo lovoriko v karieri na turnirjih WTA, tri leta mlajša Šarapova, ki ji družbo v večno romantičnem mestu dela slovenski košarkar Saša Vujačić, pa jih je doslej osvojila že 22, zadnjo lani ob tem času v Strasbourgu.

Katarina Srebotnik se v paru s Čehinjo Kveto Peschke ni prebila v finale turnirja.  Za slovensko-češko kombinacijo je bila v današnjem polfinalu usodna ameriško-kazahstanska kombinacija Vania King/Jaroslava Švedova, ki je zmagala s 7:6 (4) in 6:2.

Izida, polfinale, dekleta:
Marija Šarapova (Rus/7) : Caroline Wozniacki (Dan/1) 7:5, 6:3
Samantha Stosur (Avs/6) : Li Na (Kit/4) 7:6 (6), 6:0

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.