"Boljši nasprotnik, večji motiv"

Foto: Saša Despot Šuler je za Slovenijo igral 16 tekem in dosegel dva gola. (Foto: Saša Despot)
Pogled na ekspresno bližajoče se svetovno prvenstvo nam je pojasnil Marko Šuler, zanesljivi osrednji branilec slovenske reprezentance. "Tudi obrambnim igralcem je jaubulani lahko trn v peti," pravi.
Oglej si celoten članek

"Spoštovanje do tekmecev imam, strahu pa ne. Vsak nasprotnik na SP je atraktiven. Boljši ko je nasprotnik, večji je moj motiv. Vsi so ljudje kot mi. Ne glede na to, ali bodo tekmeci sloviti ali ne, se jim bomo postavili po robu," je pred vkrcanjem na letalo za največji nogometni dogodek na svetu dejal Marko Šuler. Korošec se je v zadnjih letih pod vodstvom Matjaža Keka trdno zasidral v osrčje slovenske obrambe.

Videti je, da se slovenska javnost boji predvsem Angležev, računa pa na uspeh proti Alžircem in ZDA. Gre po Šulerjevem mnenju za podcenjevanje slednjih dve ekip in poveličevanje albiona? "Mogoče da, saj sta to reprezentanci, ki z medijskega vidika nista tako privlačni, vseeno pa sta izredno močni. Morda je zato javnost do njiju malce podcenjevalna, z naše strani pa tega ne bo."

Vratarji precej jadikujejo nad novo žogo jabulanijem. Zato nas je zanimalo, ali je ta moteča tudi za branilce. "Žoga je dokaj nepredvidljiva. Sčasoma se sicer privadiš nanjo, vendar bo vratarjem verjetno povzročala veliko težav. Tudi obrambnim igralcem je lahko trn v peti," je sklenil Šuler praktično v zadnjem trenutku, preden je izginil v brniškem labirintu pregledovalnih služb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.