Bologna ustavila Juventusov niz

Foto: EPA
Foto: EPA
V uvodnem srečanju 26. kola italijanske Serie A je Bologna na domačem igrišču odščipnila točko aktualnemu prvaku Juventusu (0:0).
Oglej si celoten članek

Juventus je pred obiskom Bologne dobil predhodnih 15 prvenstvenih srečanj, nazadnje je v velikem derbiju z golom Simoneja Zaze v 88. minuti premagal Napoli in ga prehitel na prvem mestu.

Toda na stadionu Renato Dall'Ara "stara dama" ni bila tako uspešna in domačinom dovolila, da se z remijem (0:0) utrdijo v sredini lestvice. Srečanje ni postreglo z veliko priložnostmi, Juve pa kljub rahli terenski premoči niti enkrat ni sprožil v okvir vrat Bologne.

Juventus ima sedaj na vrhu lestvice dve točki več od Napolija, a tudi odigrano tekmo več. Neapeljčani bodo v ponedeljek gostili AC Milan.

Dva "slovenska" dvoboja

V soboto bosta Valter Birsa in Boštjan Cesar v dresu Chieva igrala mestni derbi proti Veroni, Inter Samirja Handanovića bo gostil Sampdorio

V nedeljo se bosta na tekmi med Atalanto in Fiorentino spoprijela Jasmin Kurtić in Josip Iličić, Vid Belec bo s Carpijem gostoval pri Torinu, Siniša Anđelković in Aljaž Struna pa bosta s Palermom igrala v v gosteh proti Romi. Genoa Tima Matavža bo pričakala Udinese.

Serie A, 26. kolo:

Bologna - Juventus 0:0 (0:0)

Sobota:
Verona - Chievo
Inter - Sampdoria

Nedelja:
Atalanta - Fiorentina
Genoa - Udinese
Sassuolo - Empoli
Torino - Carpi
Frosinone - Lazio
AS Roma - Palermo

Ponedeljek:
Napoli - AC Milan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.