Bolt na 200: "Spet boste ponosni name"

Foto: EPA
Foto: EPA
Usain Bolt po razočaranju na 100-metrski preizkušnji svetovnega prvenstva gleda naprej. V petek ga čaka tek na 200 metrov. "Naredil bom vse, da vas spet naredim ponosne name."
Oglej si celoten članek

Potem ko je z diskvalifikacijo v finalu teka na 100 metrov na svetovnem prvenstvu v Južni Koreji doživel eno največjih razočaranj v življenju, se bo poskušal Jamajčan Usain Bolt osredotočiti na svoj drugi nastop, preizkušnjo na 200 metrov. V nedeljo je bil precej redkobeseden, dan kasneje pa je novinarjem le namenil nekaj več besed: "Najprej bi rad čestital mojemu kolegu Yohanu Blaku in drugim, ki so osvojili kolajno."


"Razočaran sem, v predtekmovanjih sem se namreč počutil zelo dobro. A nima smisla obžalovati preteklosti. Zdaj imam na voljo nekaj dni, da se zberem in se pripravim na tek na 200 metrov. Vem, da sem v dobri formi in sposoben doseči dober rezultat,"
je dejal Bolt. Računal je na tri zlate medalje, zdaj sta še vedno dosegljivi dve: na 200-metrski preizkušnji, ki bo na sporedu v petek, in v štafeti na 4x100 metrov zadnji dan prvenstva v nedeljo. "Hvala vsem, ki so mi poslali lepe želje. Naredil bom vse, da vas spet naredim ponosne name," je sklenil Bolt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.