Šport
13 ogledov

Bolt na 200: "Spet boste ponosni name"

usain bolt daegu 2011 sp EPA
Usain Bolt po razočaranju na 100-metrski preizkušnji svetovnega prvenstva gleda naprej. V petek ga čaka tek na 200 metrov. "Naredil bom vse, da vas spet naredim ponosne name."

Potem ko je z diskvalifikacijo v finalu teka na 100 metrov na svetovnem prvenstvu v Južni Koreji doživel eno največjih razočaranj v življenju, se bo poskušal Jamajčan Usain Bolt osredotočiti na svoj drugi nastop, preizkušnjo na 200 metrov. V nedeljo je bil precej redkobeseden, dan kasneje pa je novinarjem le namenil nekaj več besed: "Najprej bi rad čestital mojemu kolegu Yohanu Blaku in drugim, ki so osvojili kolajno."


"Razočaran sem, v predtekmovanjih sem se namreč počutil zelo dobro. A nima smisla obžalovati preteklosti. Zdaj imam na voljo nekaj dni, da se zberem in se pripravim na tek na 200 metrov. Vem, da sem v dobri formi in sposoben doseči dober rezultat,"
je dejal Bolt. Računal je na tri zlate medalje, zdaj sta še vedno dosegljivi dve: na 200-metrski preizkušnji, ki bo na sporedu v petek, in v štafeti na 4x100 metrov zadnji dan prvenstva v nedeljo. "Hvala vsem, ki so mi poslali lepe želje. Naredil bom vse, da vas spet naredim ponosne name," je sklenil Bolt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.