Bolt nad Parkerja: "Tvoj met je zanič!"

Novega evropskega prvaka Tonyja Parkerja je med gostovanjem v francoski televizijski oddaji Le Grand Journal presenetil videoposnetek Usaina Bolta.
Oglej si celoten članek

Najhitrejši Zemljan Usain Bolt je popotovanje po Evropi začinil tudi z nekaj košarke. Jamajčan, ki kot vzornika pod koši navaja Američana Kevina Garnetta, je med gostovanjem v oddaji na francoskem televizijskem programu Canal+ presenetil francoskega zvezdnika Tonyja Parkerja.

Parker se je pred dnevi v Ljubljani veselil prvega naslova evropskega prvaka, po prihodu v domovino pa so ga pričakali z vsemi častmi in povabili tudi v priljubljeno oddajo Le Grand Journal, kjer ga je čakalo presenečenje.

"Hey, Tony! Tvoj met je zanič!" je na videoposnetku dejal Bolt. "Poglej to!" je še dodal Jamajčan, ki nato s pomočjo animacije zadane nekaj neverjetnih metov. "Hej, Tony, potrebuješ kaj nasvetov? Poišči me," je smejočemu se Parkerju še sporočil Bolt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:47 26. September 2013.

    Bananarju z Jamajke se je strgal...me zanima kaj bo rekel, ko ga najdejo na dopingu.

  • 12:02 26. September 2013.

    ...ki nato s pomočjo animacije zadane nekaj...<br /><br />Spet pregovorna nepismenost novinarjev na Žurnalu... :-)) ZADENE in ne ZADANE

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.