Šport > Košarka
10 ogledov

Bolt nad Parkerja: "Tvoj met je zanič!"

Bolt Parker Francija koš Pariz Canal+ Youtube
Novega evropskega prvaka Tonyja Parkerja je med gostovanjem v francoski televizijski oddaji Le Grand Journal presenetil videoposnetek Usaina Bolta.

Najhitrejši Zemljan Usain Bolt je popotovanje po Evropi začinil tudi z nekaj košarke. Jamajčan, ki kot vzornika pod koši navaja Američana Kevina Garnetta, je med gostovanjem v oddaji na francoskem televizijskem programu Canal+ presenetil francoskega zvezdnika Tonyja Parkerja.

Parker se je pred dnevi v Ljubljani veselil prvega naslova evropskega prvaka, po prihodu v domovino pa so ga pričakali z vsemi častmi in povabili tudi v priljubljeno oddajo Le Grand Journal, kjer ga je čakalo presenečenje.

"Hey, Tony! Tvoj met je zanič!" je na videoposnetku dejal Bolt. "Poglej to!" je še dodal Jamajčan, ki nato s pomočjo animacije zadane nekaj neverjetnih metov. "Hej, Tony, potrebuješ kaj nasvetov? Poišči me," je smejočemu se Parkerju še sporočil Bolt.

Komentarjev 2
  • krtmen1 12:47 26.september 2013.

    Bananarju z Jamajke se je strgal...me zanima kaj bo rekel, ko ga najdejo na dopingu.

  • Stopi 12:02 26.september 2013.

    ...ki nato s pomočjo animacije zadane nekaj...Spet pregovorna nepismenost novinarjev na Žurnalu... :-)) ZADENE in ne ZADANE