Bolt prvič igral na pravi nogometni tekmi

Foto: Strømsgodset Fotball Usain Bolt igra nogomet
Po treningu z Manchester Unitedom in Borussio Dortmund je nekdanji šprinterski zvezdnik Usain Bolt ta teden treniral z norveško nogometno ekipo Stromsgodset.
Oglej si celoten članek

Zanjo je Jamajčan Usain Bolt odigral tudi svojo prvo tekmo. S številko 9.58 (čas njegovega svetovnega rekorda na 100 metrov) je igral zadnjih 20 minut na prijateljski tekmi norveškega provligaša z norveško reprezentanco do 19 let. V igro je vstopil ob glasnem aplavzu navijačev. 

Na zelenici sicer ni navdušil. S svojim udejstvovanjem v nogometu želi le mladim z vsega sveta pokazati, da je v življenju vse mogoče, če si le vztrajen. "Res sem užival. Počutil sem se lepo sprejetega. Hvala za vso energijo. Vem, da nisem nogometaš. A danes so vsi mladi otroci videli, da nimajo česa izgubiti. Morajo le pridno igrati in se truditi," je po tekmi razlagal v slačilnici.

Ta konec tedna bo Bolt znova igral nogomet in sicer na dobrodelni tekmi Soccer Aid v Manchestru. Na Old Traffordu bomo med drugimi igrali tudi Robert Pires, Edwin van der Sar, Patrick Kluivert, Clarence Seeforf in Yaya Toure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.