Bolt se je zabaval na svoj način

Foto: Thesun.co.uk
Foto: Thesun.co.uk
Usaina Bolta ob prihodu v domovino čaka kar dolga razlaga zaradi početja po zadnjem nastopu.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletna šudentka Jady Duarte je objavila fotografije, ki jamajško strelo prikazujejo v nekoliko neugodnem položaju. Ob vrnitvi na Jamajko se bo zaradi njih namreč devetkratni olimpijski zmagovalec najverjetneje moral soočiti s svojim dekletom.

Fotografije so se pojavile v številnih brazilskih medijih, tudi v El Globu. Usain Bolt je sicer v nedeljo praznoval svoj 30. rojstni dan in se po svoji navadi zabaval do jutranjih ur. Očitno je bila zabava kar vroča.

Bolt se je zabaval v klubu De Bracos Albertas, do Jady, ki ga ni spoznala, pa je pristopil eden izmed varnostnikov.

"Pome je poslal varnostnika. Takrat nisem vedela za koga gre, v klubu je bilo veliko Jamajčanov," je za lokalni časopis Extra izjavila študentka, ki ni želela razkriti, kako se je njen večer odvijal naprej: "Ni bilo nič posebnega. Bilo je povsem normalno. O tem ne želim govoriti, ne želim zakomplicirati reči."

Bolt si verjetno želi, da ne bi 'komplicirala' tudi njegovo dekle Kasi Bennett, z njo naj bi hodil dve leti. Jamajška strela sicer ni sodeloval na zaključni slovesnosti in je že odpotoval v domovino, kjer ga je verjetno že nestrpno čakala Kasi.

Jamajčan je pred Oi sicer izjavil: "Težko je ostati zvest enemu dekletu, ko pa se ti ženske dobesedno mečejo v objem. In potem tabloidi dekleta spodbujajo, naj se poskušajo spečati s teboj. To je nepravično do nas. Težko je zavrniti, če me razumete."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.