Šport
21 ogledov

Bolt se je zabaval na svoj način

Usain Bolt Thesun.co.uk
Usaina Bolta ob prihodu v domovino čaka kar dolga razlaga zaradi početja po zadnjem nastopu.

Dvajsetletna šudentka Jady Duarte je objavila fotografije, ki jamajško strelo prikazujejo v nekoliko neugodnem položaju. Ob vrnitvi na Jamajko se bo zaradi njih namreč devetkratni olimpijski zmagovalec najverjetneje moral soočiti s svojim dekletom.

Fotografije so se pojavile v številnih brazilskih medijih, tudi v El Globu. Usain Bolt je sicer v nedeljo praznoval svoj 30. rojstni dan in se po svoji navadi zabaval do jutranjih ur. Očitno je bila zabava kar vroča.

Bolt se je zabaval v klubu De Bracos Albertas, do Jady, ki ga ni spoznala, pa je pristopil eden izmed varnostnikov.

"Pome je poslal varnostnika. Takrat nisem vedela za koga gre, v klubu je bilo veliko Jamajčanov," je za lokalni časopis Extra izjavila študentka, ki ni želela razkriti, kako se je njen večer odvijal naprej: "Ni bilo nič posebnega. Bilo je povsem normalno. O tem ne želim govoriti, ne želim zakomplicirati reči."

Bolt si verjetno želi, da ne bi 'komplicirala' tudi njegovo dekle Kasi Bennett, z njo naj bi hodil dve leti. Jamajška strela sicer ni sodeloval na zaključni slovesnosti in je že odpotoval v domovino, kjer ga je verjetno že nestrpno čakala Kasi.

Jamajčan je pred Oi sicer izjavil: "Težko je ostati zvest enemu dekletu, ko pa se ti ženske dobesedno mečejo v objem. In potem tabloidi dekleta spodbujajo, naj se poskušajo spečati s teboj. To je nepravično do nas. Težko je zavrniti, če me razumete."

 

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on Jul 7, 2016 at 1:49pm PDT

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.