Bolt sprejel darilo snemalca

Foto: EPA usain bolt snemalec sp atletika peking 200 metrov segway Foto: EPA usain bolt snemalec sp atletika peking 200 metrov segway Foto: EPA usain bolt snemalec sp atletika peking 200 metrov segway Foto: EPA usain bolt snemalec sp atletika peking 200 metrov segway Foto: EPA usain bolt snemalec sp atletika peking 200 metrov segway Foto: EPA usain bolt snemalec sp atletika peking 200 metrov segway Foto: EPA usain bolt snemalec sp atletika peking 200 metrov segway Foto: EPA usain bolt snemalec sp atletika peking 200 metrov segway
Snemalec, ki bi v cilju teka na 200 metrov skoraj poškodoval Usaina Bolta, se je najhitrejšemu človeku vseh časov opravičil s simboličnim darilom.
Oglej si celoten članek

Song Tao, snemalec kitajske televizijske hiše CCTV, se je opravičil Usainu Boltu, ker ga je po koncu teka na 200 metrov na svetovnem prvenstvu v atletiki zrušil na tla. Svetovni rekorder v teku na 100 (9.58) in 200 metrov (19.19) jo je odnesel brez posledic.

Nesrečni dogodek se je zgodil po koncu teka na 200 m, s katerim si je Bolt pritekel drugo zlato kolajno na SP v Pekingu. Snemalec je z vozilom ''segway'' sledil novopečenemu prvaku, pri tem pa izgubil ravnotežje in Jamajčana pokosil po tleh.

Incident ni bil najbolj prijeten, saj je Bolt dobil udarec v predel, s katerim si služi kruh. ''Verjetno si bom moral zavarovati noge,'' se je pošalil 29-letnik.

Tao se je za nesrečo, ki je preplavila svetovne medije, opravičil z darilom, in sicer je Boltu podaril rdečo zapestnico prijateljstva. Akterja sta si nato segla v roke, Jamajčan pa je snemalca potrepljal po rami in potrdil, da je incident že zgodovina.

''Najpomembneje je, da je z njim vse v redu,'' snemalca citira The Guardian. ''Jaz sem dobro in pripravljen sem, da se vrnem na delo,'' je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.