Bolta na dvoboj izzval pokeraš

Foto: Žurnal24 Znani pokeraš je na dvoboj v sprintu pozval rekorderja Usaina Bolta. (Foto: Reut
Avstralski igralec pokra Tony G je na WPT-turnirju v Londonu, kjer se je pojavil tudi sloviti jamajški sprinter Usain Bolt, slednjega kar prek medijev pozval na dvoboj. V pokru ali sprintu? Preberite.
Oglej si celoten članek

Vsi vemo, da je "naš" Tony G le stežka tiho in da rad izkoristi prav vsako priložnost, da opozori nase in si tako zagotovi pozornost medijev. Nič drugače ni bilo niti ta teden, ko je Avstralec nastopal na WPT-turnirjih v Londonu, saj je takoj ko je slišal, da se je na prizorišču pojavil tudi sloviti jamajški sprinter Usain Bolt, slednjega kar prek medijev pozval na dvoboj.

Človek bi ob omembi dvoboja med Tonyjem in Boltom seveda najprej pomislil, glede na to, da član PartyPokrove ekipe profesionalcev ni ravno najbolj atletskega videza, da bo predlagal, da se z Jamajčanom pomerita v pokru, a bi se pri tej domnevi zmotil. Tony je Bolta namreč pozval kar na sprinterski obračun, pri čemer pa je v želji po čim bolj izenačenem in pravičnem dvoboju seveda postavil zelo pomembno pravilo glede starta oziroma startnega položaja obeh tekmovalcev. Medtem ko naj bi Jamajčan tek začel s povsem običajne začetne pozicije, naj bi istočasno Tony startal s startnih blokov na sredini proge, pri čemer sam meni, da bi mu 50 metrov prednosti skorajda moralo zadoščati za končno zmago.

Tako bi Avstralec vendarle rad rešil svojo investicijo (menda niste mislili, da gre zgolj za čast), saj v tem dvoboju iz lastnega žepa ponuja kar 50 tisoč ameriških dolarjev, ki jih bo prejel zmagovalec in jih bo nato lahko predal dobrodelni organizaciji po lastni izbiri. Kot je še zapisal v svojem blogu, si Tony želi, da bi bilo prizorišče njunega obračuna njegova rojstna Litva, vendar pa je na željo nasprotnika pripravljen sprejeti tudi kompromis in tekmovanje prirediti na svojem posestvu v Las Vegasu. Kot pravi sam, je pripravljen celo žrtvovati svojo ogromno garažo za kar 33 jeklenih konjičkov in jo spremeniti v tekaško stezo, če Bolt le privoli v ta dvoboj.

Ob tem velja dodati še to, da čeprav sta bila ta konec tedna Bolt in Tony G v istem hotelu, sta se ravno za las zgrešila in tako Boltov odgovor na Avstralčeve provokacije, vsaj za zdaj, še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.