Bomba: Guardiola želi prevzeti Milan

Foto: EPA
Foto: EPA
Bojan Krkić je ob predstavitvi po prihodu v Milano k rdeče-črnim navzoče šokiral z izjavo, da si njegov nekdanji šef pri Barceloni Pep Guardiola želi prevzeti vodenje velikana iz prestolnice Lombardije.
Oglej si celoten članek

Bojan Krkić se je nogometno izobrazil v sloviti nogometni šoli Barcelone, a ker v zvezdniški zasedbi iz Nou Campa ni dobil prave priložnosti, se je srečo odločil poiskati drugje. Iz Italije je prišla ponudba Rome in Krkić ni dolgo okleval, toda tudi v večnem mestu se ni naigral. Morda bo drugače v Milanu, ki ga je kupil pred nekaj dnevi in že predstavil svojim navijačem.

A bolj kot dolgočasna predstavitev s tradicionalnimi izjavami Krkića, da se veseli igranja v Milanu, so mediji po svetu pograbili njegovo izjavo, da njegov nekdanji šef pri Barceloni Pep Guardiola želi prevzeti vodenje velikana iz prestolnice Lombardije. "Nisem se slišal osebno z Guardiolo, toda nekdo iz Nou Campa, ne smem povedati kdo, mi je dejal, da želi priti v Milan," je izjavil Krkić in se nato še priklonil svojemu nekdanjemu klubu: "Vse, kar znam, sem se naučil v Barceloni. Štiri leta sem igral v popolnem klubu in z igralci, ki si jih lahko samo želite. Uresničil sem sanje, ko sem igral z Messijem, Xavijem in Iniesto. Vsi so mi pomagali, da sem postal to, kar sem danes."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:39 31. Avgust 2012.

    Dragi Ž. Š. Kot športni novinar bi moral vedeti, da je Nou Camp narobe. Ime omenjenega stadione je samo Camp …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.