Šport > Nogomet
21 ogledov

Bomba: Guardiola želi prevzeti Milan

pep guardiola EPA
Bojan Krkić je ob predstavitvi po prihodu v Milano k rdeče-črnim navzoče šokiral z izjavo, da si njegov nekdanji šef pri Barceloni Pep Guardiola želi prevzeti vodenje velikana iz prestolnice Lombardije.

Bojan Krkić se je nogometno izobrazil v sloviti nogometni šoli Barcelone, a ker v zvezdniški zasedbi iz Nou Campa ni dobil prave priložnosti, se je srečo odločil poiskati drugje. Iz Italije je prišla ponudba Rome in Krkić ni dolgo okleval, toda tudi v večnem mestu se ni naigral. Morda bo drugače v Milanu, ki ga je kupil pred nekaj dnevi in že predstavil svojim navijačem.

A bolj kot dolgočasna predstavitev s tradicionalnimi izjavami Krkića, da se veseli igranja v Milanu, so mediji po svetu pograbili njegovo izjavo, da njegov nekdanji šef pri Barceloni Pep Guardiola želi prevzeti vodenje velikana iz prestolnice Lombardije. "Nisem se slišal osebno z Guardiolo, toda nekdo iz Nou Campa, ne smem povedati kdo, mi je dejal, da želi priti v Milan," je izjavil Krkić in se nato še priklonil svojemu nekdanjemu klubu: "Vse, kar znam, sem se naučil v Barceloni. Štiri leta sem igral v popolnem klubu in z igralci, ki si jih lahko samo želite. Uresničil sem sanje, ko sem igral z Messijem, Xavijem in Iniesto. Vsi so mi pomagali, da sem postal to, kar sem danes."

Komentarjev 1
  • puksicd 13:39 31.avgust 2012.

    Dragi Ž. Š. Kot športni novinar bi moral vedeti, da je Nou Camp narobe. Ime omenjenega stadione je samo Camp Nou in nič drugega.