Bonuccijev "penal" tarča posmeha na spletu

Foto: Twitter Bonucci Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter Foto: Twitter Bonucci Casillas Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter Foto: Twitter Bonucci Brazilija Brando Italija pokal konfederacij Twitter Foto: Twitter Bonucci Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter Foto: Twitter Bonucci Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter Foto: Twitter Bonucci Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter Foto: Twitter Bonucci Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter Foto: Twitter Bonucci Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter Foto: Twitter Bonucci Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter Foto: Twitter Bonucci Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter
Zapravljena enajstmetrovka Leonarda Bonuccija, ki je žogo v polfinalu pokala konfederacij proti Španiji poslal visoko čez gol, je že postala priljubljen "fotomontažni material".
Oglej si celoten članek

"Zgrešeni strel z enajstih metrov Bonuccija, ki je Italijo stal izpada s pokala konfederacij, na socialnih omrežjih ni ostal neopažen," pišejo pri športnem dnevniku Corriere dello Sport. Italijanski kolegi so v galeriji zbrali vse šale na račun Leonarda Bonuccija.

Branilec Juventusa je kot edini na četrtkovi tekmi polfinala pokala konfederacij zapravil strel z bele točke proti Španiji, po katerem je Jesús Navas zadel za napredovanje aktualnih evropskih in svetovnih prvakov.

Bonuccija je s strelom čez gol doletela podobna usoda kot njegovega četrtkovega nasprotnika Sergia Ramosa, branilca Reala, ki je v sezoni 2011/12 katastrofalno izvedel strel z bele točke v polfinalu Lige prvakov proti Bayernu.

Takrat je po strelu čez gol podobno "zaslovel" na medmrežju, tokrat pa še enkrat brezhibno zadel (na Euru 2012 je denimo zablestel tudi s "Panenko" v polfinalu proti Portugalski), svetovni splet pa se zdaj škodoželjno smeji Bonucciju.

Na spletu so se lotili tudi Neymarjevega simuliranja: 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.