Šport > Nogomet
14 ogledov

Bonuccijev "penal" tarča posmeha na spletu

Bonucci Brazilija Italija pokal konfederacij Twitter
1/10
Reševalni pas/Twitter
Zapravljena enajstmetrovka Leonarda Bonuccija, ki je žogo v polfinalu pokala konfederacij proti Španiji poslal visoko čez gol, je že postala priljubljen "fotomontažni material".

"Zgrešeni strel z enajstih metrov Bonuccija, ki je Italijo stal izpada s pokala konfederacij, na socialnih omrežjih ni ostal neopažen," pišejo pri športnem dnevniku Corriere dello Sport. Italijanski kolegi so v galeriji zbrali vse šale na račun Leonarda Bonuccija.

Branilec Juventusa je kot edini na četrtkovi tekmi polfinala pokala konfederacij zapravil strel z bele točke proti Španiji, po katerem je Jesús Navas zadel za napredovanje aktualnih evropskih in svetovnih prvakov.

Bonuccija je s strelom čez gol doletela podobna usoda kot njegovega četrtkovega nasprotnika Sergia Ramosa, branilca Reala, ki je v sezoni 2011/12 katastrofalno izvedel strel z bele točke v polfinalu Lige prvakov proti Bayernu.

Takrat je po strelu čez gol podobno "zaslovel" na medmrežju, tokrat pa še enkrat brezhibno zadel (na Euru 2012 je denimo zablestel tudi s "Panenko" v polfinalu proti Portugalski), svetovni splet pa se zdaj škodoželjno smeji Bonucciju.

Na spletu so se lotili tudi Neymarjevega simuliranja: 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.