Borg: Söderling gre lahko do konca

Foto: Žurnal24 Robin Söderling se je sploh prvič uvrstil med osem najboljših na turnirjih za gr
Švedska legenda tenisa in šestkratni zmagovalec Roland Garrosa, Björn Borg, je po zmagi rojaka Robina Söderlinga nad prvim igralcem sveta Rafaelom Nadalom prepričan, da lahko Šved osvoji OP Francije.
Oglej si celoten članek

S skupno šestimi naslovi najuspešnejši tenisač v zgodovini Roland Garrosa, Björn Borg, od katerih je štiri zaporedne naslove osvojil med letoma 1978 in 1981, je po senzacionalni zmagi rojaka Robina Söderlinga v osmini finala nad štirikratnim zaporednim zmagovalcem Rafaelom Nadalom dejal, da zanj ovire v Parizu letos ne obstajajo. Söderling je z zmago Nadalu preprečil, da bi še petič zapored osvojil Pariz in s tem presegel Borgov dosežek. "Premagati Nadala na pesku je v tem trenutku največ, kar se lahko v tenisu naredi. Menim, da gre lahko Robin do konca. Upam, da mu bo to tudi uspelo. Prav to švedski tenis trenutno potrebuje," je Borg dejal rojaku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.