Šport
0 ogledov

Borg: Söderling gre lahko do konca

Robin Söderling se je sploh prvič uvrstil med osem najboljših na turnirjih za gr Žurnal24 main
Švedska legenda tenisa in šestkratni zmagovalec Roland Garrosa, Björn Borg, je po zmagi rojaka Robina Söderlinga nad prvim igralcem sveta Rafaelom Nadalom prepričan, da lahko Šved osvoji OP Francije.

S skupno šestimi naslovi najuspešnejši tenisač v zgodovini Roland Garrosa, Björn Borg, od katerih je štiri zaporedne naslove osvojil med letoma 1978 in 1981, je po senzacionalni zmagi rojaka Robina Söderlinga v osmini finala nad štirikratnim zaporednim zmagovalcem Rafaelom Nadalom dejal, da zanj ovire v Parizu letos ne obstajajo. Söderling je z zmago Nadalu preprečil, da bi še petič zapored osvojil Pariz in s tem presegel Borgov dosežek. "Premagati Nadala na pesku je v tem trenutku največ, kar se lahko v tenisu naredi. Menim, da gre lahko Robin do konca. Upam, da mu bo to tudi uspelo. Prav to švedski tenis trenutno potrebuje," je Borg dejal rojaku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.