Borussiin trener se poškodoval med proslavljanjem zadetka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Burussia Dortmund je v 95. minuti dosegla zmagoviti zadetek, a veselje njihovega trenerja ni dolgo trajalo.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Borussie Dortmund so v zadnjih sekundah tekme z Dusseldorfom le prišli do zmagovitega zadetka, potem ko je v 95. minuti mrežo nasprotnika zatresel čudežni deček evropskega nogometa, Erling Braut Haaland.

Borussia je tako slavila z 1:0 ter si utrdila drugo mesto v nemški Bundesligi, medtem ko je naslov prvaka skorajda neulovljiv, za Bayern Münchnom vsega tri kola pred koncem namreč zaostajajo za 7 točk.

A kljub temu slavje ni bilo nič manjše, medtem ko je njihov trener Lucien Favre pri proslavi zadetka celo nekoliko pretiraval, saj si je med veseljem znova poškodoval mišico, katero si je nategnil že pred sedmimi mesci.

Borussia po novi zmagi sicer trdno drži drugo mesto, saj tri kola pred koncem za Bayernom zaostaja za 7 točk, medtem ko ima pred Leipzigom našega Kevina Kampla 4 točke prednosti. Kot kaže se bo (ponovno) morala zadovoljiti z drugim mestom.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.