Šport > Nogomet
1130 ogledov

Borussiin trener se poškodoval med proslavljanjem zadetka

Lucien Favre Profimedia
Burussia Dortmund je v 95. minuti dosegla zmagoviti zadetek, a veselje njihovega trenerja ni dolgo trajalo.

Nogometaši Borussie Dortmund so v zadnjih sekundah tekme z Dusseldorfom le prišli do zmagovitega zadetka, potem ko je v 95. minuti mrežo nasprotnika zatresel čudežni deček evropskega nogometa, Erling Braut Haaland.

Borussia je tako slavila z 1:0 ter si utrdila drugo mesto v nemški Bundesligi, medtem ko je naslov prvaka skorajda neulovljiv, za Bayern Münchnom vsega tri kola pred koncem namreč zaostajajo za 7 točk.

A kljub temu slavje ni bilo nič manjše, medtem ko je njihov trener Lucien Favre pri proslavi zadetka celo nekoliko pretiraval, saj si je med veseljem znova poškodoval mišico, katero si je nategnil že pred sedmimi mesci.

Borussia po novi zmagi sicer trdno drži drugo mesto, saj tri kola pred koncem za Bayernom zaostaja za 7 točk, medtem ko ima pred Leipzigom našega Kevina Kampla 4 točke prednosti. Kot kaže se bo (ponovno) morala zadovoljiti z drugim mestom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice