Borut Pahor s posebnim darilom za Roberta Kranjca

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Predsednik Republike Slovenije je po koncu sezone sprejel zimske športnike.
Oglej si celoten članek

Slovenski predsednik Borut Pahor je slovenskemu smučarskemu skakalcu Robertu Kranjcu ob koncu njegove športne poti poklonil "ptička hvaležnosti".

Magazin Avdić Kranjcu, da ni legenda, Kranjec odkorakal z intervjuja

Kranjec se je na sprejemu, ki sta ga ob zaključku zimske sezone 2018/2019 pripravila Pahor in minister za izobraževanje, znanost in šport Jernej Pikalo, podpisal na zastavo slavnih.

V imenu športnic in športnikov sta navzoče nagovorili Katja Višnar in Anamarija Lampič, ki sta na svetovnem prvenstvu v Seefeldu osvojili srebrno odličje v ekipnem tekaškem sprintu v klasičnem slogu.

Timi Zajc "Jaz sem samo povedal svoje mnenje. Morda ima kdo slabo vest."

Foto: Facebook Borut Pahor Robert Kranjec sprejem

Slovo velikana Kranjec: "V skokih sem le redko užival"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.