Bouhanni dobil sprint

Foto: EPA
Foto: EPA
Drugo etapo Vuelte je odločil skupinski sprint. Dobil ga je Nacer Bouhanni, ki je imel v zaključku več moči od Johna Degenkolba in Roberta Ferrarija.
Oglej si celoten članek

Etapa je imela le en kategoriziran vzpon, še ta je bil na začetku preizkušnje, tako da je bilo kljub dolgemu pobegu štirih kolesarjev bolj ali manj jasno, da bo zmagovalca odločil sprint.

"Trdo smo garali za to. Izkoristili smo priložnost, ki se nam je ponudila in tako mora biti tudi v prihodnje. Sem v odlični formi, imam dobre pomočnike, verjamem, da bomo tu še zmagovali. Mogoče si bomo zadali cilj, da osvojimo zeleno majico najboljšega po točkah," je po 28. zmagi v karieri dejal Bouhanni, specialist za sprinte.

Jonathan Castroviejo, nosilec rdeče majice vodilnega po ekipnem kronometru, je v cilj prišel v glavnini, a je moral majico najboljšega predati moštvenemu kolegu iz Movistara in rojaku Alejandru Valverdeju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.