Bradley: Šah proti Sloveniji

Foto: Žurnal24 Selektor ZDA Bob Bradley ceni popoldanske tekmece. (Foto: Reuters)
Ameriški nogometni selektor Bob Bradley je pred petkovo tekmo proti Sloveniji svoje misli predstavil sedmi sili. Američan napoveduje šahovski dvoboj.
Oglej si celoten članek

"Slovenija je delavno moštvo. Dobro so organizirani. Znajo čakati na svojo priložnost in jo skozi protinapade tudi izkoristiti," je novinarjem dejal Bob Bradley, katerega varovanci so v 1. kolu Angležem odščipnili točko.

Bradley dodaja, da so ameriški nogometaši po neodločenem izidu proti Angležem samozavestni, a opozarja, da bo tekma proti Sloveniji povsem drugačna. "Verjetno bo šlo za neke vrste šahovski dvoboj," pravi Bradley, ki se zaveda, da bi poraz proti Sloveniji po vsej verjetnosti pomenil tudi konec možnosti za uvrstitev med 16 najboljših reprezentanc sveta. Američane je skrbelo tudi zdravstveno stanje vratarja Tima Howarda, ki si je poškodoval rebra, vendar pa naj bi bil nared do petkove tekme. "Howard bo pripravljen," trdi Bradley.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.