Šport
24 ogledov

Bradley: Šah proti Sloveniji

Selektor ZDA Bob Bradley ceni popoldanske tekmece. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ameriški nogometni selektor Bob Bradley je pred petkovo tekmo proti Sloveniji svoje misli predstavil sedmi sili. Američan napoveduje šahovski dvoboj.

"Slovenija je delavno moštvo. Dobro so organizirani. Znajo čakati na svojo priložnost in jo skozi protinapade tudi izkoristiti," je novinarjem dejal Bob Bradley, katerega varovanci so v 1. kolu Angležem odščipnili točko.

Bradley dodaja, da so ameriški nogometaši po neodločenem izidu proti Angležem samozavestni, a opozarja, da bo tekma proti Sloveniji povsem drugačna. "Verjetno bo šlo za neke vrste šahovski dvoboj," pravi Bradley, ki se zaveda, da bi poraz proti Sloveniji po vsej verjetnosti pomenil tudi konec možnosti za uvrstitev med 16 najboljših reprezentanc sveta. Američane je skrbelo tudi zdravstveno stanje vratarja Tima Howarda, ki si je poškodoval rebra, vendar pa naj bi bil nared do petkove tekme. "Howard bo pripravljen," trdi Bradley.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.