Braga zatrla Partizanovo upanje

Foto: Žurnal24 Moises Foto: Žurnal24 Moises Foto: Žurnal24 Moises in Mossoro Foto: Žurnal24 Pierre Boya Foto: Žurnal24 Pierre Boya Foto: Žurnal24 Pierre Boya Foto: Žurnal24 Almami Moreira Foto: Žurnal24 Almami Moreira Foto: Žurnal24 Ivica Iliev in Alberto Rodriguez Foto: Žurnal24 Mladen Krstajic
V skupini H Lige prvakov je Partizan izgubil še četrto srečanje. Od njega je bila v Beogradu boljša Braga z 1:0, črno-beli pa nimajo več možnosti za tretje mesto v skupini.
Oglej si celoten članek

Partizan je tekmo z Brago začel v spremstvu velikih pričakovanj in hrepenenja po prvih treh točkah v zgodovini nastopanja v Ligi prvakov. Te bi ga približale tretjemu mestu, odprle pa bi tudi možnosti za kaj več. Vendar je imela podobna pričakovanja tudi Braga, ki je bila v prvem polčasu glede strelov statistično nekaj boljša, premoč pa je uveljavila tudi z zadetkom. Žogo je v mrežo Vladimirja Stojkovića z glavo v loku prek vratarja poslal Moises, potem ko mu je s prostega strela z več kot 30 metrov podal Luis Aguiar.

Partizan se je v drugem polčasu na vse kriplje trudil izenačiti in bil več pri žogi. Najlepše priložnosti si je pripravil v zaključku srečanja. Radoslav Petrović bi lahko remi zagotovil le nekaj sekund pred zaključnim sodnikovim žvižgom, a je iz ugodnega položaja streljal previsoko. Dobrih deset minut prej pa je nevarno poskusil Almami Moreira. Črno-beli iz Beograda so tako po še četrtem porazu obsojeni na zadnje mesto v skupini.

Liga prvakov, skupina H:


Partizan : Braga 0:1 (0:1)
Moises (35)

Šahtar : Arsenal 2:1 (2:1)
Eastmond (28, a. g.), Eduardo (45); Walcott (10)

Lestvica: 1. Arsenal 9. 2. Šahtar 9, 3. Braga 6, 4. Partizan 0 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.