Šport > Nogomet
15 ogledov

Braga zatrla Partizanovo upanje

Moises
1/10
Žurnal24 main
V skupini H Lige prvakov je Partizan izgubil še četrto srečanje. Od njega je bila v Beogradu boljša Braga z 1:0, črno-beli pa nimajo več možnosti za tretje mesto v skupini.

Partizan je tekmo z Brago začel v spremstvu velikih pričakovanj in hrepenenja po prvih treh točkah v zgodovini nastopanja v Ligi prvakov. Te bi ga približale tretjemu mestu, odprle pa bi tudi možnosti za kaj več. Vendar je imela podobna pričakovanja tudi Braga, ki je bila v prvem polčasu glede strelov statistično nekaj boljša, premoč pa je uveljavila tudi z zadetkom. Žogo je v mrežo Vladimirja Stojkovića z glavo v loku prek vratarja poslal Moises, potem ko mu je s prostega strela z več kot 30 metrov podal Luis Aguiar.

Partizan se je v drugem polčasu na vse kriplje trudil izenačiti in bil več pri žogi. Najlepše priložnosti si je pripravil v zaključku srečanja. Radoslav Petrović bi lahko remi zagotovil le nekaj sekund pred zaključnim sodnikovim žvižgom, a je iz ugodnega položaja streljal previsoko. Dobrih deset minut prej pa je nevarno poskusil Almami Moreira. Črno-beli iz Beograda so tako po še četrtem porazu obsojeni na zadnje mesto v skupini.

Liga prvakov, skupina H:


Partizan : Braga 0:1 (0:1)
Moises (35)

Šahtar : Arsenal 2:1 (2:1)
Eastmond (28, a. g.), Eduardo (45); Walcott (10)

Lestvica: 1. Arsenal 9. 2. Šahtar 9, 3. Braga 6, 4. Partizan 0 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.